GSM verzekering

Een nieuwe smartphone kost al snel aardig wat geld. Je kunt een smartphone vaak niet kopen voor een paar tientjes. Als je bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S5 of iPhone 5S aanschaft dan ben je al snel bijna € 700 of meer kwijt. Als je een abonnement afsluit op je GSM dan betaal je in principe niets voor je telefoon. Alleen als je telefoon kapot gaat dan moet je zelf voor een nieuwe zorgen. Je abonnement blijft gewoon de complete looptijd doorlopen. Het kan dus verstandig zijn om hier een slimme oplossing voor te bedenken. Een oplossing die je hiervoor kan gebruiken is een GSM verzekering. Met deze verzekering zorg je ervoor dat problemen met je GSM verzekert zijn. Als je telefoon niet meer gerepareerd kan worden dan krijg je automatisch een nieuwe GSM. Een GSM verzekering kan dus verstandig zijn om af te sluiten.

Je kunt een GSM verzekering op verschillende manieren afsluiten. Zo heb je een simpele dekking en een uitgebreide dekking. Uiteraard betaal je bij een uitgebreide dekking iets meer geld voor je verzekering, maar dit betekend niet dat je voor weinig geld verzekerd bent. Je bent dan wel voor bijna alles gedekt wat je maar kan bedenken. Zo krijg je een nieuw toestel bij waterschade door eigen schuld. Denk bijvoorbeeld aan een GSM die samen met je broek de was ingaat. Met een GSM verzekering zijn deze kosten gewoon verzekerd en kan je niets mislopen als het gaat om geld. Je krijgt gewoon de kosten van je smartphone uitgekeerd zodat je een nieuw toestel kan kopen. Dit is het fijne van een volledige GSM verzekering. Zelfs als het je eigen schuld was blijft je GSM met kado gewoon verzekerd.

In een standaard verzekering zit vaak alleen een dekking bij het laten vallen van je telefoon. De reparatie van je smartphone wordt dan betaald met een GSM verzekering. Je kunt je toestel dan bij een speciaal aangewezen punt laten repareren. Als je de verzekering een stapje verder uitbreid dan ben je verzekert tegen diefstal. Een mooie iPhone 5S is natuurlijk een stuk meer diefstalgevoelig dan een oude Nokia. Hou hier dus rekening mee bij de aanschaf van een nieuwe GSM. Een GSM verzekering kan de eventuele schade dekken zodat je gewoon een vervangend toestel kan kopen. Bij de uitgebreide GSM verzekering ben je vaak gedekt tegen waterschade en krijg je een vervangend toestel. Je hoeft zo niet zonder een smartphone te zitten zodra deze kapot gaat en gerepareerd moet worden. Daarnaast wordt de garantie op een toestel automatisch verlengd door je GSM verzekering. Als je een duur toestel hebt dan raden wij altijd aan om een uitgebreide verzekering te nemen. Bij een goedkoop toestel is het misschien niet nodig of kan je een goedkope GSM verzekering afsluiten. Je bent zo voor de basis verzekert en zo kan je gerust gebruik maken van je nieuwe smartphone.


Datenschutzerklärung
Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!